Reklamo ketu!

“Ideal Rent A Car” në Strugë me ofertë speciale për sezonin e pushimeve!

“Ideal Rent A Car” njofton qe se bashku me afrimin e sezonit te veres kane nisur dhe rezervimet. Automjetet e disponueshme jane te kompletuara me serviset e plota dhe te posacme.

RENT A CAR “IDEAL”është zgjidhja më e mirë dhe më e shpejtë në Strugë për të ardhur deri te një makinë me qira.RENT A CAR “IDEAL”që ndodhet në rrugën “Marks Engels”disponon vetura të modeleve të fundit të cilat bëhen të disponushme për ju pa shumë procedura me çmime të volitshme.

Ju mund të merrnim më shumë informacion për RENT A CAR “IDEAL” nëpërmjet profilit në Facebook apo cel:070 740 433