Reklamo ketu!

Ish deputeti, Bekim Qoku, atakon me ‘’poezi’’ politikanët shqiptar për albanofobinë e maqedonasve

Ish deputeti, Bekim Qoku dukshëm i irrituar nga botimi i përmbledhjes me poezi plot fobi e drejtorit të Agjensionit për Rini dhe Sport ka reaguar me ironi duke formuluar një poezi në gjuhën maqedonase ku atakon politikanët shqiptar të Maqedonisë që kanë lejuar që kjo gjuhë ofenduese ndaj shqiptarëve nuk ka të ndalur.
Ja cfarë shkruan ish deputeti Bekim Qoku:
Артан Груби е пратеник
Бујар Османи е вицепремиер
Мухамет Зеќири е пратеник
Петрит Сарачини е специалист во култура
Едмонд Адеми е министер
Теута Арифи е градоначалник
Рамиз Мерко е градоначалник
Весел Мехмети е потпретседател на Собранието
Опкружен од вакви скиптари
Се чуствувам како ѓубре.