Ishte një festë manifestimi i Veleshtarëve në Zvicër(Foto)


Me një manifestim me shumë të ftuar dhe me një program të pasur kulturor-artistik në Zvicër SHKA- Shqiponja dhe Rinia ishin bartëse të një mbrëmje të paharruar të mërgimtarëve tanë në Zvicër .

Manifestimi sipas komunikimit që pati strugalajm.com me të pranishmit në këtë eveniment ishte një festë e vërtet jo vetëm për veleshtarët e shumtë por edhe për shumë shqiptar të tjerë nga rrethi i Strugës dhe më gjërë, sepse si kultivues të traditës e folklorit shqiptar, prezantohen fëmijët por edhe të rriturit që kanë lindur dhe janë rritur në Zvicër, një bazë e mirë kjo për rujtjen e vecantis shqiptare në një mjedisë me shumë kultura.Ky aktivitet kulturor ishte parashikuar të zhvillohet në nëntor të vitit të kaluar por i njëjti si rezultat i tërmetit në Shqipëri u anulua për më 1 shkurt. (Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…