Reklamo ketu!

Islami:Babai godet të birin me pistoletë në Strugë

 

Për shkak të ekzistencës së bazës për dyshim e kryerjes së   veprës penale “lëndim trupor gjatë dhunës në familje”, Stacioni Policor në Strugë ngriti  padi penale kundër S.E nga fshati Podgorcë i Strugës.
Ai  veprën  e ka kryer më 30  të muajit të kaluar në shtëpinë familjare në fshat, pas një përleshje  verbale me të birin e tij O.E , të cilin e ka sulmuar edhe fizikisht. Në një moment të agresivitetit të dukshëm, personi  i lartëpermendur ka nxjerrë një pistoletë dhe me pjesën e pasme të pistoletes e godit djalin e tij në zonën e kokës, duke i shkaktuar lëndime trupore.

 

Zëdhenëse e Sektorit për Punë të Mbrendëshme Ohër

 

Merlina Islami