Kreshnik Bekteshi, shfuqizon koncesionet e guroreve në Llabunishtë (Dokument)

Një lajm i madh vjen nga Ministri i Ekonomisë i Republikës së Maqedonisë së Veriut Kreshnik Bekteshi. Burime të mirë informuara të TetovaSot bëjnë të ditur se kreu i Ministrisë së Ekonomisë ka nënshkruar shfuqizimin e koncensioneve në LLabunishtë.

Ky në fakt ka qenë edhe njëri ndër premtimet e Bekteshit që ai u dha qytetarëve të asaj zone ndërsa këta të fundit kishin kërkuar të marrin këtë koncension dhe ministri e ka realizuar këtë premtim të madh kundrejt tyre krahas shumë premtimeve të tjera që ka realizuar Bekteshi sa është në kreun e kësaj ministrie të rëndësishme .

Loading...
loading...Loading…


loading…