Reklamo ketu!

Ja cfarë tha Talat Xhaferi për sjelljen e Nikolla Gruevskit

Talat Xhaferi pas miratimit të ligjit për gjuhët në një dalje para gazetarëve potencoi se votimi i ligjit është një arritje për vendin.Ndërkohë referuar sjelljes se deputetit Nikolla Gruevski Xhaferi potencoi se atë do ta shohin dhe do ta vlerësojnë vet qytetarët e Maqedonisë nëpërmjet medias .Ndërkohë, referuar drejtimit të seancës nga ana e tij ripërsëriti qëndrimin se gjatë mandatit të tij ka thënë se nuk do të lejojë që parlamenti t’i përsëriten ngjarje sio ato të 27 prillit.Ndërkohë I pyetur për ligshmërin e votimit ai potencoi se votimi ka qënë konfort rregullores së parlamentit .(Strugalajm.com)