Ja cfarë tha Ziadin Sela për Ali Ahmetin,Ramiz Merkon dhe Lavdrim Elmazin

Ziadin Sela pasi mori rikonfirmimin nga kuvendi i degës së Aleancës për Strugën, dega në Strugë në një dalje para gazetarëve potencoi se i futet garës për të fituar, kjo jo vetëm nisur nga puna që sic tha ka bërë për Strugën .Ndërkoh,ë kur u pyet për mungesën e bashkëpunimit me partitë e tjera, Sela, potencoi se Aleanca për Shqiptarët  në këtë drejtim ka qënë e hapur dhe ka bërë lëvizjen e parë duke mos kandiduar në Kërcovë, gjë që sipas tij nuk është bërë nga partitë e tjera.Sela, potencoi se shqiptarët në Strugë, nuk mund të lejojnë që Bdi dhe Ali Ahmeti nëpërmjet maqedonëve të fitojnë në Strugë.Ndërkohë, në lidhje me kandidimin e mundshëm nga BDI të Ramiz Merkos,ai atë  e konsideroi një kandidatur me cilësi manipulatori njeri të genjeshtërave.Ndërkohë në lidhje me kandidimin e mundshëm të Lavdrim Elmazit nga Besa, Sela potencoi se do komentoj kur do zyrtarizohet kjo kandidatur.(Strugalajm.com)