Reklamo ketu!

Ja cilët fshatra të Strugës akoma janë pa energji elektrike

Sot pasdite furnizimi me energji elektrike është normalizuar në Veleshtë , Ladorisht , Koroshisht,Livadhi si dhe në disa fshatra të tjerë të Strugës.Ndërkohë, raportohet se në Dollogozhdë vetëm gjysma e fshatit furnizohet me energji elektrike, ndërsa gjysma e fshatit vazhdon në errësirë prej dje në ora 17.00.Gjithashtu, pa energji elektrike prej më shumë se 24 orësh vazhdojnë të përballen lokalitetet:Frëngova,Kalishti,Fierishta, Radozhda,Rëmëzi .(Strugalajm.com)