Reklamo ketu!

Ja cili është shefi i policisë që do hetojë krimin në Ohër, Strugë…

Me vendim të MPB-së për shef të Njësisë së policisë kriminale është emëruar Lube Petreski.Në këtë pozicion Petreski vjen në vendin e Igor Smileskit.Sektori për Punë të Brendshme në Ohër mbulon një ranonin e Maqedonisë jug-perëndimore ku përfshihen Struga,Kërçova,Dibra,Resnja dhe shumë komuna të tjera rurale.(Strugalajm.com)