Reklamo ketu!

Ja kur dhe ndaj kujt do e luajë Shqipëria ndeshjen e parë

Pas përcaktimit të shortit për ndarjen në grupe të 55 skuadrave përfaqësuese për Evropianin 2020, ku Shqipëria u njoh edhe me kundërshtarët. Drejtuesit e FSHF-së kanë qenë të pranishëm në takimin ndërmjet federatave përkatëse ku është përcaktuar edhe kalendari i ndeshjeve. Kuqezinjtë bëjnë pjesë në Grupin H me Francën, Islandën, Turqinë, Moldavinë dhe Andorrën. Ndeshjen e parë skuadra e drejtuar nga trajneri Christian Panucci do ta luajë në shtëpi ndaj Turqisë më 22 mars.

Kalendari i plotë i ndeshjeve për Shqipërinë në Grupin H:

Ndeshja e parë, 22 Mars 2019: Shqipëri-Turqi

Ndeshja e dytë, 25 Mars 2019: Andorra-Shqipëri

Ndeshja e tretë, 8 Qershor 2019: Islandë-Shqipëri

Ndeshja e katërt, 11 Qershor 2019: Shqipëri-Moldavi

Ndeshja e pestë, 7 Shtator 2019: Francë-Shqipëri

Ndeshja e gjashtë, 10 Shtator 2019: Shqipëri-Islandë

Ndeshja e shtatë, 11 Tetor 2019: Turqi-Shqipëri

Ndeshja e tetë, 14 Tetor 201: Moldavi-Shqipëri

Ndeshja e nëntë, 14 Nëntor 2019: Shqipëri-Andorra

Ndeshja e dhjetë, 19 Nëntor 2019: Shqipëri-Francë