Ja kush është ministri i ri i BDI-së në qeverinë e Zaevit

Alsat mëson se Ibrahim Dehari do të jetë ministër i ri për investime të huaja. Dehari është kuadër i BDI-së ndërsa në këtë post kalon pas shkarkimi të Zoran Shapuriq. Deari vjen nga fshati Gajre i Tetovës, është biznesmen dhe ligjërues në Universitetin e Tetovës.

Loading...
loading...Loading…


loading…