Ja pse duhet të respektojmë masat kundër koronavirusit

Per gjithe ata __ qe si kuptonin masat per mbajtjen e distances dhe mos grumbullim te me shume njerezve ne nje vend!
1 person infekton 2.5 njerez per 5 dite. Per 30 dite 406 njerez.
1 person me 50% me pak kontakte infekton 1.25 njerez. Per 30 dite 15 njerez!
1 person 75% me pak kontakte infekton 0.625 njerz. Per 30 dite 2.5 njerez!
E tani mendojuni a do levizni!

Loading...
loading...Loading…


loading…