Reklamo ketu!

Ja sa pasuri kanë deklaruar Sela,Merko,Musa,Rashidi,Shaqiri (Dokumente)

Në përputhje me Ligjin Antikorrupsion, të gjithë deputetët e zgjedhur dhe funksionarët shtetëror  janë të detyruar të paraqesin listën e pronësisë edhe gjatë këtij viti në KSHPK shkruan Satrugalajm.com.

Formularin pran këtij komisioni kanë prezantuar edhe funksionerët dhe deputetët nga Strugë.Pasurinë në prona të patundshme, por edhe kursimet apo kredit nëpër banka e kanë  prezantuar para këtij organi edhe deputeti Ziadin Sela,kryetari i Komunës Ramiz Merko,zv/ministry Asim Musa deputetët Syrja Rashidi dhe Agim Shaqiri si dhe funksionar të tjerë .(Strugalajm.com)

Strugalajm ju prezanton disa nga formularët e dorëzuar: