Reklamo ketu!

Kapet hajduti nga policia e Strugës

Lajmerim

Më 6 Shkurt te vitit 2019, në Stacionin Policor ne Strugë, është raportuar se në periudhën prej orës 15.00 deri në orën 17.00 në kishën “Shën e Diel” në fshatin Draslavicë, një kryeres i panjohur ka kryer vjedhje dhe ka marrë mjete  parash.

Stacioni i Policisë në Strugë  ndërmer të gjitha masat dhe aktivitete për zbardhjen e plotë të rastit.

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër

Zyra për marëdhënie me publikun