Kafja më e shtrenjtë në botë, 75 dollarë një filxhan, ja ku është


Elida Geisha 803 nuk është një lloj i kafesë Kopi Luwak dhe është shumë e veçantë në procesin e saj të prodhimit. Sipas faqes së internetit të Klatch, Elisha Geisha është “një shumëllojshmëri e rrallë e kafesë Arabike që erdhi në Panama nga një laborator kërkimor në Kosta Rika, por ka origjinën e saj në Etiopi”.

Një kafene në Kaliforni po prodhon atë që e quan kafen më të shtrenjtë në botë, 75 dollarë një filxhan. ‘Kafe Klatch’ po shërben përzjerjen ekskluzive, ‘Elida Natural Geisha 803’, në degët e saj në Kaliforninë Jugore dhe San Francisko.

‘Numri 803 në emërtimin e kafesë i referohet rekordit prej 803 dollarësh për kilogram kafeje të shitura në një ankand të fundit pasi fitoi çmimin e parë në konkursin e Panama-së’, tha Bo Thiara, bashkëpronar i degës së Klatch në San Francisko.

Loading...
loading...Loading…


loading…