Reklamo ketu!

Koha e iftarit dhe syfyrit në Strugë

Në Shkup, koha e syfyrit (imsaku) është në orën 03 e 08 minuta, ndërsa koha e iftarit (akshami) është në orën 19 e 55 minuta.

Koha e iftarit dhe syfyrit në Prilep dhe Kumanovë fillon një minutë më herët, në Veles dy minuta më herët, Shtip tre, në Koçan – katër, në Strumicë dhe Vallandovë – pesë, ndërsa në Dellçevë gjashtë minuta më herët.

Në krahasim me Shkupin, iftari dhe syfyri në Resnjë dhe Manastir fillojnë një minutë më vonë, në Tetovë, Gostivar dhe Kërçovë – dy minuta, ndërsa në Ohër, Dibër dhe Strugë – pesë minuta më vonë pra 03 e 13 minuta, ndërsa koha e iftarit (akshami) është në orën 20.00