Komunalja e Strugës:Tregu i gjërave të përdorura mbyllet ndërsa Tregu i gjelbër në fundjavë i hapur deri ora 15.00 (Shqipja e njoftimit le shumë për të dëshiruar)

Известување
Согласно препораките на кризниот штаб на Општина Струга за спречување на ширење на коронавирусот (КОВИД-19) , ЈП Комунално-Струга Ве информира дека пазарот на големо за користени работи што се наоѓа наспроти ракометното игралиште кај Женска плажа, ќе биде затворен на неодредено време.
Исто така Ве информираме дека Градскиот Пазар во Струга (Зелениот Пазар) во пазаришниот ден Сабота и во недела поради воведениот полициски час од 17:00 до 05:00 часот, ќе работи со скратено работно време односно до 15 :00 часот.


Sipas parashikimeve të shtabit të energjencës të komunës Strugë. për parandalimin e korona virusit (KOVID::19) ..N:P: komunale strugë ju informon se tregu në te madhe për shitjen e gjërave të vjetra e cila gjendët afër stadijumit të hendbollit afër liqenit..do jetë i mbyllur në kohë të papërcakatuar….
Poashtu ju informojmë se Tregu i qytetit në Strugë.. (Tregu i gjelbërt) në ditën e tregut të shtunë dhe të diellë ne dat 28 dhe 29 mars 2020. Do të punoj me orare te caktuar për shak të vendimit në fuqi të orës policore.nga ora 17:.00 gjer në 05:00 pas dite.. tregu i qytetit në kto dit do të punoj gjer në ora 15 00..
Me respekt;
N.P. komunale Strugë….

Loading...
loading...Loading…


loading…