Reklamo ketu!

Ku ka si BDI-ja, e shanë tërë kohës dhe bëhesh “profesor” në universitet!

Njërëzimi është në hall nga servilë dhe butakë, ngase ato shafqen sikurse skërrajat pas shiut, hulumtojnë sikurse bushtrat kontenjerëve të partive politike!

Në këtë shënim, nuk e kam idenë që të shqetësohem për veprimet e tyre, por këtë po e bëjë për ti “dekoruar” me mirënjohje “halet e miletit” për veprimet e tyre më shumë se meskine në dëm të të gjithëve!

Ky është stili i të pacipëve, atyre që nuk kanë busollë koke:

-Shaj e shaj, natë e ditë BDI-në dhe një ditë e sheh të ngritur në hale, “profesor” në universitet; të mënçur sa nuk e bën nëna; ligjërues, “studjues” dhe atë i “klasit të parë”!

Pse ju që shani dhe kurrë nuk votoni BDI-në llomotitni me stil turku |

-BDI na pengon, BDI na shatazhon, BDI na diskriminon, BDI na dënon,kurse BDI për ju bën të kundërtën:

-Ju ngrit pa merita, ju avanson, ju mbështet me projekte gjithandej ministrive, me theks të veçantë në Ministrinë e Kulturës!

Kjo ndodh për arsye shumë të qarta, sepse ju meskinë përpara këtyre instutucioneve bëni rolin e servilit, bëni rolin e lajkatarit, bëni lojën e xhuxhit, bëni lojën e atdhetarit, bëni lojën e humanistit, në fund bëni lojën e dreqit “shqiptar”!

Megjithkëtë, as që çajë kokën se çka bëjnë partitë politike, por të ngritin analfabetët në shkallë universitare, ky është show më i lavdëruar i ditëve tona!

Dritëro ZEQIRI MAQEDONIASHQIPTARE.COM