KUJDES!!! E rëndësishme për udhëtarët që shkojnë në Evropë përmes Serbisë!!!! (FOTO)

Disa lexues që udhëtojnë nga Maqedonia për në Evropë, në portalin tonë kanë dëguar një sugjerim për të gjithë ata që udhëtojnë përmes autostradës Nish-Beograd dhe Beograd-Zagreb, për një dukuri të pazakontë nga ana e policisë së shtetit serb, të cilët në fillim të provokojnë e pastaj të dënojnë, me të vetmin qëllim zhvatjen e udhëtarëve.

“Kujdes rrugës Nish-Beograd nga një Bmw 530 ngjyrë tbardhë me targa të Beogradit. Provokojnë në shpejtësi dhe pastaj të dënojnë. Dhe nga një Audi a6 i bardhë… Rruges Beograd-Zagreb”, shkruan lexuesi për portalin Tetova1.

Loading...
loading...Loading…


loading…