Reklamo ketu!

Kujtohet Irmete Nasufi,mësuesja veleshtare

Perkujtim IRMETE NASUFI
07.05.1944 – 09.06.2013

Me kalimin e viteve na rritet pesha e dhimbjes për Ty,
Me kalimin e viteve na rritet dashuria për Ty,
Me kalimin e viteve na shtohet krenaria për Ty.
Ke nxjerr shum gjenerata ne dritë dhe ke qënë e dashur dhe e afërt prandaj edhe ato sot të kujtojnë për dashurin dhe punën e palodhshme që ke bër për ato, je shembull për të gjithë.
Na mungon në çaste hidherimi dhe gëzime familjare, ishe dhe mbete rreze e dashurisë në zemrat tona.
Te perkujtojmë me mall: Bashkëshorti Zuhdi, vajzat bashkë me dhëndurët, nipërit dhe mbesat.