Kulla e Livadhisë një pasuri kulturore në Strugë (Foto)


Mendohet të jetë e vjetër mbi 230 vjet.
Kulla e Livadhisë e vetme e llojit të sajë në Strugë e rrethinë, por e veçantë në mbarë trojet Shqiptare.
Për një kohë ka shërbyer dhe si shkollë.
Definitivisht monument kulture dhe pasuri e trashegimisë kulturore shqiptare.

Loading...
loading...Loading…


loading…