Ladorishtarët e Amerikës ndihmuan 20 familje të fshatit me rastin e festës së Bajramit

Njoftim !

Fondi I fshatit Ladorisht ne SHBA faleminderon te gjithe ata pjesetare qe dhane kontribut per festen e madhe te Kurban Bajramit per perkrahjen e familjeve me nevoje te fshatit Ladorsiht.
Nga ky kontribut u mundesua ndihma per 20 familje ne fshat.
Meshira dhe begatia e te madhit zot qofte mbi te gjithe ata qe mundesuan kete gje .

Fondi I fshatit Ladorisht edhe njehere I jep nje faleminderim per te gjithe antaret qe kontribojne per fondin .
Gjithashtu Fondi ka nevoje per sa me shume perkrahje.

Me Respekt Fondi I Ladorishtit SHBA

Loading...
loading...Loading…


loading…