Lumturia Asani-Luky, struganja që do referojë në ligën e parë

Nga  10 deri 12 gusht  në Ohër ‘’Inex Gorica’’, është zhvilluar seminari për referim në organizim të FFM-së.Në këtë aktivitet morën pjesë aplikues dhe të interesuar nga mbarë Maqedonia.Në këtë aktivitet mori pjesë edhe Lumturie Asani-Luky nga Struga e cila i kaloi me sukses normat dhe që nga sezoni i ardhshëm do do të referojë në fushën e blertë.Lumturie Asani ishte  struganja e vetme që triumfoi në seminarin veror dhe do të gjykojë në ligën e parë të Maqedonisë kompeticioni për femra.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…