Reklamo ketu!

”Marketet në Strugë”, si të dalloni produktin dhe përbërsit e tij!

Tema: “Marketet në Strugë “

– Sot në Strugë mund të shikojm markete në cdo cep të sajën.

– Shumë njerëz në qytetin tonë kur shkojnë të furnizohen me ushqimë në markete gjëja e parë që ata shikojnë janë cmimet dhe ndonjëherë skadenca ,mirpo harrojnë kryesoren që është perbërja e produktit ,dhe si rezultat i kësaj ata paguajnë dicka që ndoshta nuk duhet ta konsumojnë dhe kjo lidhet direkt me shëndetin e konsumatorit sepse një shprehje thotë “ Ne jemi cfarë ham” .

– Shpesh ndodh që duke mos e ditur se cfarë përberjesh ka produkti ham dhe gjëra të ndaluara si përshembull në rrethin tonë shumica nuk e konsumojnë mishin e derrit mirpo përdorin shumë ushqime që kanë një përbërje të tillë dhe kjo nuk ndodh me qëllim por nga mos informimi i duhur , por në shum produkte firmat që i prodhojnë i fshehin ose i bëjnë me shifra që të mos i kuptoj konsumatori.

1)Si sallamet,suxhukët,salcicet.Llojët e supave,koncetrat supe,pashtetat,gullashët,narezakët e shumë produkte të tjera.

2)Në shitoret që shitësi nuk ju garanton,apo nuk ndjeheni i sigurte pa tabelën mund të blini produkte me përmbajtje derri.Kujdes!?

Marr nga Radio Rrapi

-Ne më posht do të postojmë një foto ku tregon shifrat që në qoftë se i shikoni në produkte kanë përbërje të mishit të derrit . KUJDES !