Reklamo ketu!

Masakër e paparë kafshësh në Teferic të Strugës:Qent endacak shqyen 30 koka dhen (Foto)

Masakër e paparë në Teferic të Strugës:Qent endacak shqyen 30 koka dhen

Një masakër e vërtet ka ndodhur në sallën e bagëtisë në fshatin Teferic nga ana e një kopeje qenësh endacak mëson Strugalajm nga burime policore.Më shumë se 30 kokë dhenësh janë shqyer nga tufë qenësh  endacak .Në vendngjarje përvec policisë kanë shkuar ekipe të Inspektoriatit Veterinar .

KJo ngjarje sipas autoriteteve është e paprecedent dhe nuk ka ndodhur.Qent endacak janë gjetur në stallë nga pronari I cili më pastaj ka lajmëruar autoritetet për këtë masakër ndaj kopesë së dhenëve.(Strugalajm.com/Radio Rrapi)