Reklamo ketu!

Maturantët e Strugës në paradën tradicionale të kërcimit

Në qendër të Strugës, në prezencën qytetarëve të shumtë, familjarëve dhe kurreshtarëve, u zhvillua parada e kërcimit e qindra maturantëve të dy shkollave të mesme,,”Ibrahim Temo” dhe ”Niko Nestor” si dhe të shkollave të tjera private.Maturantët kërcyen gjatë gjithë kohës së ceromonisë të veshur me bluza vecanta nën vëzhgimin dhe duartrokitjet e të pranishmëve .Parada në të njëjtin termin zhvillohet në shumë qytete të vendit dhe në disa shtete .(Strugalajm.com)