Reklamo ketu!

Më 24 Qershor SHDZ organizon turnir në futball të vogël në Zvicër

Më 24 Qershor, Shoqata e Dollogozhdarëve në Zvicër , organizon turnir të hapur në futball të vogël dhe njëkohësisht fton të gjith dashamirët e futballit sepse këtë vit turniri është i hapur për të gjitha ekipet nga Struga dhe rrethina.
Për më shum informata , ndiqni tek fotografia më poshtë.