Me derbin e Strugës nis liga e dytë!

Me ndeshjen  e F.C  Strugës – Llabunishtit më 27.08.2017 fillon kampionati në ligë e dytë të  Perëndimit. Në xhiron e parë kemi dhe derbin e parë, ndërmjet ekipeve të  Strugës dhe Llabunishtë.Si F.C Struga ashtu dhe ekipi i Llabunishtit për hërë të parë sivjet janë bërë pjesë e këtij kompeticioni .Prezantimi i Strugës me dy ekipe në ligën e dytë të Maqedonisë  ka sjellur një momentë të ri për sportin në qytetin bregliqenas.(Strugalajm.com)