Reklamo ketu!

“Melania e Europës”, gruaja e kryeministrit çek që ka “çmendur” rrjetet sociale

Monika Babisova ose ndryshe “Melania e Eurpoës” është gruaja e kryeministrit çek Andrej Babis e cila ka tërhequr mjaft vëmendje në sytë e publikut.

Të shumta janë ata që e krahasojnë për nga bukuria dhe format fizike me Melania Trump zonjën e parë të Amerikës.

Monika një grua çeke me origjinë sllovake është 43-vjeç, 20 vite me e re se burri i saj Andrej. Jeta e saj e kushtueshme provokon shumë komente në rrjetet sociale.

“Unë kam shpenzuar gjithmonë para në rroba, dhe që kur Andrej është kryeministër duhet të kujdesem shumë. Nuk e di se sa kohë shpenzoj në garderobë , nuk më bën përshtypje” shprehet ajo lidhur me pretendimet mbi shpenzimet për veshjet në një intervistë.