Mendoni dhe veproni !

Blerton Arsllani

Para se te hidhni boj ne leter e te rrethoni partit tuaja te preferuara kthehuni ne histori dhe kujtoni te kaluaren, kujtoni dhe mendoni per te ardhmen sepse vota eshte e shejnte, nga ajo mvaret nje ardhmeri, nje dite e re qe ne do te vendosim a do te jete dite me diell e dite frytshme apo dite e kthyer ne nate e mbuluar nga erresira e terri. Nje vote do te caktoj mbi jeten e femijeve tuaj, mbi jeten tuaj. Andaj mendoni dhe veproni ! Para se te votoni mendoni per gjaqet e derdhura, per te kaluaren qe ka lene gjurme te cilat do te mbesin deri ne pafundesi, gjurme te cilat kur kujtohen te bejne te derdhish lot. Vota nuk eshte vend pune, nuk eshte nje shume parash e as “Hajt se nuk prish pune vota ime, do t’ia jap kujt te jete”, por eshte nje grusht gjaku i derdhur me mijera vite per te lindur dielli qe deri sot rri i fshehur per shqiptaret. Kam degjuar shume edhe qe thone se do te “luftojne” per Zaevin por po ju them dicka: Dini se armiku mik nuk behet e as ujku zanatin nuk e harron, ai vetem vin ne forme tjeter me qellime te njejta, per te ju shtypur juve e femijet tuaj ashtu siq kan bere me te paret tuaj.

 

Loading...
loading...Loading…


loading…