Menduh Thaçi: Ziadini është ateist dhe duhet të bëj testin e dr ogës! (VIDEO)

Mire mire le te bejne koalicion me Ziadinin se ai eshte ateist, do ishte mire ai ta bente edhe testin e droges

VIDEO:

VIDEO:

Loading...
loading...Loading…


loading…