Mjekët shqiptarë në Gjermani nismë për t’ju ardhur në ndihmë bashkatdhetarëqë ndodhen ne këto ditë të vështira

Nisma e Shoqatës së Mjekëve Shqiptarë në Gjermani për t’ju ardhur në ndihmë bashkatdhetarëve shqiptare që ndodhen ne këto ditë të vështira.

Ne kete kohe kur e gjithe bota eshte pergjunjur para kesaj pandemie, mjeket, bashkekombasit, kolege e tashme miqte tane te bashkuar rreth shoqates se mjekeve shqiptare ne gjermani, po angazhohen ne menyre maksimale per tju gjendur prane te gjithe bashkekombesave tane ne Gjermani me asistence modeste, duke i informuar mbi simptomat e koronavirusit e ju gjendur afer emocionalisht. Iniciativa ka nisur prej nje jave, ne jemi shum te surprizuar nga solidariteti qe kane treguar deri tani mbi 50 mjeke shqiptare nga te gjitha Landet e Gjermanise.
Per ne ky solidaritet pa kushte eshte nje fitore e madhe, fat ne fatekeqesi. Respekte te gjithe mjekeve shqiptare kudo qe jane!

Kushdo që ndodhet në këtë rajon të Gjermanisë dhe ka nevojë për konsultim per Coronavirus mund ti kontaktojë në adresat dhe numrat e telefonit të poshtëshënuara.

Gesellschaft der ALBANISCHEN Ärzte in Deutschland

Janë të mirëpritur të gjithë mjekët shqiptarë në këtë rajon, dhe më gjerë që dëshirojnë të bashkëpunojnë për ti ardhur në ndihmë të gjithë shqiptarëve që kanë nevojë.

Faleminderit Mjekëve shqiptarë kudo që ushtrojnë profesionin e tyre.

Loading...
loading...Loading…


loading…