Reklamo ketu!

Motorristët e Misllodezhdës ,në marshutë malore për’’Ditën e Verës’’

Tashmë edhe në Strugë të rinj të aposionuar pas motorrave bëhen pjesë e marshutave të organizuara në terene malore apo destinacioneve më të largëta.Motorristët e Misllodezhdës sot duke shfrytëzuar edhe atmosferën festive të ‘’Ditës së Verës’’organizuan një marshutë në shtigjet malore të malit Karaorman me motorrët e tyre.Motorristët nga Misllodezhda përshkruan një itinerary nga Misllodezhda duke përshkruar edhe fshtrat e thellë malor të Llokfës dhe Zbazhdit .grup të rinj nga Misllodezhda e Strugës në mënyrë të sinkronizuar në disa raste në grup kanë udhëtuar drejt Dibrës duke shfrytëzuar rrugët malore në itinerarin Misllodezhdë-Llokfa-Novak-Dibër.(Strugalajm.com)