Murtishi:”Një çmim duhet t’i ndahet edhe Hitlerit për zbulimin e Dhomave të Gazit”


Pas ndarjes së Çmimit Nobel për letërsi
shkrimtarit austriak Peter Handke, këtij
fashisti klasik, që u ngazëllua botërisht
me krimet e millosheviqit në Kosovë dhe
Bosnjë, Akademia Suedeze e Shkencave
me këtë akt skandaloz provokoi reagime
të ashpra, jo vetëm nga shqiptarët që u
prekën drejtëpërsëdrejti, por nga e gjthë
bota e civilizuar…

Por për ata që kanë
harruar të djeshmen e përgjakur të trojeve
të trojeve tona, edhe ky ishte një rast i
radhës, për të parë dhe dëgjuar, zgërdheshjet
dhe fjalët përshëndetëse të dodikëve të
,,reformuar”, tek përshëndetnin pa asnjë
shenjë pendimi, mikun e idhullit të tyre…
Ndërsa Komitetit për ndarjen e këtij çmimi,
tashmë të ndotur dhe të frikshëm, se nuk
dihet më ç’mund të fshihet në prapaskenat
e këtij institucioni, për të qënë ,,transparent”
me botën e civilizuar, i mbetet të dekorojë
Hitlerin për zbulimin e Dhomave të Gazit!!!

Loading...
loading...Loading…


loading…