Myftiu i Strugës me ceremoni i mirëpret haxhinjtë !

Pritja e haxhive në qytetin e Strugës. Pas përfundimit të ritualit të haxhit Myftinia e Strugës në krye me Myftiun Mr.Salim ef. Sulejmani bëri organizim bashkarisht me një pjesë nga hoxhallarët, që të jenë pjesmarrës në pritjen e haxhive bashkarisht me familjarët e haxhive. Gjithashtu theksojmë se haxhitë kanë mbetur të kënaqur dhe se cdo send ka qenë në rregull. Lusim Allahun xh.sh për haxh të pranuar, dhe inshaAllah na mundësoftë të gjithve të shkojmë në ato vende të bekuara.

Myftinia e Strugës

Loading...
loading...Loading…


loading…