Reklamo ketu!

Nderohen akademikët strugan Xhevat Gega,Ali Vishko,Rahmi Tuda, Ismail Hoxha

Sot në Shkup Kryetari i Akademisë së Shkencave dhe Arteve Shqiptaro-Amerikane Prof.Dr. Skender Kodra nderoi me titullin Akademik(post mortum) personalitete të nderuarara intelektuale në trojet shqiptare! Ishte kënaqësi e veçantë kur në gjithë ata emra më shumë dëgjon emrat e profesorëve të nderuar me prejardhje nga Struga.

PORTRETET E AKADEMIKËVE SHQIPTARË NGA MAQEDONIA
Akademia Shqiptare Amerikane e Shkencave dhe Arteve, Nju Jork-Shkup, më 16 prill 2018 i nderon me titullin Akademik (post mortum) këta personalitete të shkencave dhe arteve:
Prof. dr. Fadil Sulejmani
Prof. dr. Masar Kodra
Prof. d. Remzi Nesimi
Prof. dr. Xhevat Gega
Prof. dr. Petro Janura
Prof. dr. Ali Vishko
Prof. dr. Jusuf Rexhepi
Prof. dr. Rahmi Tuda
Prof. dr. Asllan Selmani
Prof. dr. Nexhat Abazi
Prof. dr. Mahmud Hysa
Prof. dr. Musli Halimi
Dr. Dom Gaspër Gjini
Prof. Ismail Hoxha, kompozitor dhe pedagog i muzikës
Adem Kastrati, piktor akademik