Ndërroi jetë Izmir Ajazi ,Gjykatësi i njohur nga Struga


Vdekja në mënyrë të paprtitur ka marr, dje Izmi Ajazin një nga juristët e dalluar të Strugës i lindur në Frëngovë.Izmir Ajazi kryente detyrën e Gjykatësit në Gjykatën Themelore të Strugës .Ndërsa më herët ka punuar në sektorin privat si dhe ka kryer profesionin e avokatit.Gjithashtu Izmir Ajazi për disa vite ushtroi detyrën e shefit të Njësisë Rajonale të Ministrisë së Drejtësisë në Strugë.Varrimi i të ndjerit bëhet sot në varrezat e Frëngovës.

Loading...
loading...Loading…


loading…