Në Strugë më shumë zjarre kishte gjatë pranverës

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim në Strugë në bashkëpunim me Lidhjen Komunale Zjarrfikëse të Strugës sot në qendër të qytetit organizuan fushatë promovuese për nbrojtjen nga zjarret .Ilia Mileski përgjegjës për Strugën i DMSH potencoi se kjo fushatë synon ndergjegjësimin më të madh të qytetarëve për mbrojtjen nga zjarret.

Ai theksoi se në Strugë më shumë zjarre kishte gjatë pranverës se sa gjatë verës.Ai në këtë drejt fajësoi faktorin njeri si shkaktarin kryesor për përhapjen e zjarreve.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…