Nëna nga Ohri denoncon, tentim për përdhunimin e vajzës së saj!


Siç njofton Stefan Dimoski, zëdhënës i SPB- Ohër, “Me 03.09.2019 në Stacionin Policor Ohër është arrestuar T.R. nga Ohri, pasi një grua 44-vjeçare raportoi se ai kishte tentuar të kryej mardhënie seksiuale me vajzën e saj të mitur ”.


është njoftuar Qendra për Punë Sociale dhe Prokurori Publik. Po merren masa për zbardhjen e plotë të çështjes, tha zëdhënësi Dimoski.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…