Nexhati nga Presheva, legjenda që i dhuroi UÇK-së 7 milon franga


Nexhat Rexhepi nga Presheva është atdhetari që ndihmoi UÇK-në në kohrat më të vështira. Ai sot akuzohet nga Serbia se i dhuroi çlirimtarëve të UÇK-së shtatë milion franga për armatim.

Në vitet 80ta dhe 90ta ishte shef i bankës bullgare dhe disa herë i kanë bërë at entat por Nexhati shpetoi, thonë prehevarët. Respekt për kete burrë aq te madh edhe pse sot ika 84 vite por me shendet të mirë. Respekte! (B.I.)

Loading...
loading...Loading…


loading…