Reklamo ketu!

Një lajm i mirë jo vetëm për Kalishtit:Ndriçohet rruga drejt Biserit

Një tjetër bashkëpunim i Bashkisë lokale të Kalishtit dhe drejtuesëve të hotel Biserit  për ndriçimin e rrugës prej fshatit deri në hotel tashmë është konkretizuar.

Për tu theksuar është fakti se kjo rrugë ndriçohet për herë të parë.

Kryetari i bashkisë lokale Fatmir Dauti ka bërë të ditur se në ditët në vazhdim do të ndriçohet edhe një tjetër rrugë në fshat, në të cilën gjithashtu nuk ka pasur asnjëherë ndriçim natën informon webfaqja zyrtare e fshatit.(Strugalajm.com)