Një qytetar Ohrit rezulton i infektuar me koronavirus

Një person nga Ohri është pozitiv për koronavirusin raportojnë portalet informative nga Ohri.

Ky është informacioni i fundit nga testet e fundit të bëra këtë pasdite. Personi është në gjendje të qëndrueshme dhe në izolim në shtëpi.

Personi i infektuar është kthye kohët e fundit nga jashtë shtetit .

I infektuar me “Kovid 19” është një burrë i moshës së mesme.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…