Njoftim i rëndësishëm nga Timi Inxhinering:Zyrat e NjR-Bujqësisë në Strugë janë transferuar te salla Timi!

”Timi Inxhiniering” njofton se prej sot në ambientet e kësaj kompanie në sallën sportive ”Timi” janë transferuar zyrat Njësisë Rajonale të Ministrisë së Bujqësisë ,Pylltarisë dhe Ekonomizimin me Ujrat.
”Timi Inxhinering” njofton se kjo u arrit pas një ofertim solid në një tender të hapur nga dikasteri i Bujqësisë ku kushtet që ofroi kjo kompani për akomodim të zyrave rezultuan më konkuruese.


”Timi Inxhinering”njofton qytetarët që Njësia Rajonale e Bujqësisë për Strugën do është efektive në ambiente e kësaj kompanie.

Loading...
loading...Loading…


loading…