Njoftim nga Proaqua: Veleshta,Zagraçani,Belica nesër dhe pasneser ujë me ndërprerje

Njoftim!

NPN Proaqua Strugë I njofton banorët e fshatrave Zagraҫan, Veleshtë dhe Belicë e Poshtme se për shkak të punimeve për sanimin e një havarie të madhe që ka ndodhur tek burimet në Belicë të Epërme, nesër dhe pasnesër, gjegjësisht në datat 9 dhe 10 Prill, në këto vendbanime do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm.
NPN Proaqua lutet për mirkuptim dhe durim nga banorët e këtyre lokaliteteve, ndërsa ne do të bëjmë përpjekje maksimale që sa më shpejt ta sanojmë havarinë dhe ta sjellim gjendjen në normalitet.
Me respekt, NPN Proaqua Struge

Loading...
loading...Loading…


loading…