Natyra Malo nga Ladorishti shpallet nenkampione e Maqedonise ne atletike

Nxenesja e SHFK Ashim Agushi-Ladorisht Natyra Malo arrin te shpallet nenkampione e Maqedonis ne garat republikane shkollore ne atletike te cilat u organizuan ne qytetin e Kumanoves ne date 10.05.2019 (e premte) me nje konkurenc shume te fort te perbere prej 30 garueseve ajo arriti qe 100 m te vrapoj per nje koh shume te mire 14.30 sek dhe arriti te plasohet ne vendin e II-te .

”Natyres i Urojm sukses dhe na prift e mbara ne garat e rradhes, Urime edhe per SHFK” Ashim Agushi”-Ladorishte,Struge eshte rezulltat per tu lukamuar”thekson Shaban Murtishi, sportisti i njohur njekohesisht mesimdhenes ne kete institucion shkollor. Ne keto gara mori pjes edhe nxenesi Elhan Ismaili i cili arriti qe ne disiplinen 100 m te bej prej ne kohe 14,16 sek nen drejtimin e Shaban Murtishit.(Strugalajm.com)
Loading...
loading...Loading…


loading…