Reklamo ketu!

Nxënësit e “Niko Nestor” shënuan “Ditën Botërore të Sëmundjeve të Rralla”

Edhe SHMP “Niko Nestor” -Struga u bashkua në shënimin e Ditës Botërore të Sëmundjeve të Rralla. Qëllimi është të rritet ndërgjegjësimi i qytetarëve si dhe të njihen me rëndësinë e kësaj dite, duke kontribuar me një vëmendje më të madhe ndaj sëmundjeve të rralla të cilat për fat të keq kanë prekur rreth 300 milionë njerëz në botë. Udhëhequr me moton, “SHOW YOUR RARE SHOW YOU CARE”pjesmarrësit kanë pranuar sfidën ku përmes aktiviteteve të shumta, ata u bashkuan me fushatën globale të internetit, e cila i dha mbështetje komunitetit të sëmundjeve të rralla.(Strugalajm.com)

Related Articles