Ohri, do bëhet me qendrën e madhe tregtare ‘’Ohrid Moll’’

Në një sipërfaqe prej 19,000 m2.në Ohër ka nisur puna për Qendrën e parë tregtare –Ohrid Moll.
Qendra tregtare do të jetë e vendosur pranë stacionit të ri të autobusëve, vetëm 2 km nga qendra e qytetit. Do të jetë në dy nivele, do të ketë një hapësirë parkimi nëntokësore si dhe të jashtme, Do të ketë hapësirë për më më shumë se 5o brende të njohura tregtare ndërkombëtare dhe do të ofrojë një larmi përmbajtjesh argëtuese për të gjitha brezat.Qendra e parë tregtare në Ohër është investim i kompanisë “Delfina Tours”.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…