Reklamo ketu!

Paraja nuk e blen dot lumturinë? Ja studimi që e hedh poshtë këtë shprehje

Paraja nuk e blen dot lumturinë? Ja studimi që e hedh poshtë këtë shprehje

Shpesh thuhet se paraja nuk mund të blejë lumturinë po një studim i fundit tregon krejt të kundërtën.

Një organizatë e quajtur eHarmony ka kryer një sondazh mbi çiftet më të lumtura dhe ato më pak të lumtura sipas nivelit të tyre të pasurisë.

Nga sondazhi i bërë tek amerikanët e shoqërisë së mesme ka rezultuar se 64% e çifteve janë aktualisht të lumtur, ndërsa sondazhi tek njerëzit me mbi 200 mijë dollarë pasuri ka rezultuar se 72 % e tyre janë aktualisht të lumtur në jetën në çift.

Ky sondazh vërteton më së miri se paraja mund ta blejë lumturinë, e mesa duket çiftet e pasura po nisen më të lumtura drejt Shën Valentinit.