Parakalim ne Struge:Se bashku ne emer te vlerave humane!

Ne Struge PVH filloi defilene ne ora 11.00 para SHFK Vllezerit Milladinov dhe e percollen rreth 100 persona te cilet ecen pergjat bregut te lumit Drini i Zi me gjatsi prej 2 km.

Gjat defilese turmen e percollen instrumentistet e SHSHM Todor Skalovski Tetoec- Struge. Defiluan Vollenteret e rinj, nxenes qytetar te rastit, si dhe persona me nevoja te vecanta. Se bashku ne emer te vlerave humane.
Aktivitetin e perkrahu Organizata komunale e Kryqit te kuq Struge

Loading...
loading...Loading…


loading…