Pastrohet kanali përskaj magjistrales Strugë-Ohër!

Gjatë ditës së sotshme është punuar mbi pastrimin e kanalit të ujrave atmosferike dhe largimin e mbeturinave përgjatë rrugës magjistrale Strugë- Ohër. Aksion ky i realizuar nga Komuna e Strugës në bashkëpunim me institucionet qëndrore, me qëllim parandalimin e përmbytjeve të oborreve dhe tokave bujqësore nga sasitë e mëdha të rreshjeve të shiut.

Zyra për marrëdhënie me publikun,
Komuna e Strugës

Loading...
loading...Loading…


loading…